Overige groepsprogramma’s

Op (s)Tapas door Venlo
Met een picknickmand en een VVV-stadsgids gaat u op stap door Venlo. Tijdens de stadswandeling, die start vanaf de VVV, worden er leuke en interessante wetenswaardigheden over de Venlose binnenstad verteld en komt u langs prachtige plekjes. Ook wordt er onderweg bij drie echte Venlose speciaalzaken zoals Lamers Banket, Kaas & Kaasjes en Trattoria Antonia gestopt om de gezamenlijke picknickmand te vullen met lekkernijen voor de gehele groep. Deze lekkernijen worden aan het eind van de wandeling bij Eetcafe Hemingway genuttigd onder het genot van een smakelijk drankje naar wens.
Het programma duurt ± 1,5 uur tot aan Hemingway. Hier kunt u zo lang u wenst genieten van de lekkernijen en de ongedwongen sfeer van dit gezellige eetcafe dat is gelegen in hartje Venlo. Na afsluiting kunt u de lege picknickmand bij Hemingway achterlaten en eventuele extra consumpties afrekenen. De aanvangstijd van de Op (s)tapas door Venlo is van woensdag t/m zaterdag tussen 12 en 16 uur. Een groep mag bestaan uit min. 8 en max.20 personen. De kosten bedragen € 24,95 p.p.(incl.btw). Ontdek Venlo op deze unieke en heerlijke manier en reserveer snel!

Culinaire Stadswandeling
Combinatie van een stadswandeling met een driegangenmenu. U wordt ontvangen met een aperitiefje en gaat vervolgens met de stadsgids op pad. De rondleiding wordt onderbroken voor een voor-, hoofd-, en nagerecht. Bij elke gang is 1 consumptie inbegrepen. Programma duurt ongeveer 4 uur. Start is tussen 17 en 18 uur. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen en de kosten zijn € 62,50 pp. In overleg met de VVV maakt u een keuze uit de deelnemende restaurants.

iPad Challenge Venlo
De iPad Challenge is een City game waarbij uw gezelschap, in groepjes van max.6 personen, op een interactieve manier de strijd met elkaar aangaat. De bijna onbegrensde mogelijkheden van de iPad spelen hierbij een hoofdrol. De iPad Challenge staat volledig in het teken van de speerpunten van de stad Venlo. Rondom deze thema`s krijgt iedere groep uiteenlopende opdrachten op de iPad mini die ze, met behulp van aanwezige applicaties, moeten oplossen. Posten op Facebook en Twitter levert extra punten op. Uiteraard wordt er ook een beroep gedaan op de creativiteit, behendigheid en intelligentie van de deelnemers. Wilt u achteraf nog nagenieten? Dan worden de foto`s en filmpjes
na afloop toegestuurd!
Tijdsduur ± 3 uur – Prijzen: 12-15 pers. € 29,50 p.p.
16-24 pers. € 26,50 p.p.
24-50 pers. € 24,50 p.p.
(groepen kleiner dan 12 personen betalen voor min.12 pers)

Geen fotobeschrijving beschikbaar.